5. februārī Latvijas tūroperators JTL sāk 2007. gada vasaras sezonas ceļojumu pārdošanu.
"Mūsu kompānija pirmā ir sākusi agro pārdošanu, tas nozīmē, ka saviem klientiem varam piedāvāt pašus labākos noteikumus – atlaides vasaras tūrēm 20 procenti, ja ceļojums tiek iegādāts februārī. Martā piedāvāsim 15 procentu atlaides," saka JTL ģenerāldirektors Svjatoslavs Ladigins.

2007. gada vasaras sezonai JTL piedāvā tūres uz Turcijas kūrortiem Antāliju, Alaniju, Kemeru, Beleku, Laru, uz grieķu salām Rodosu, Santorini un Kritu. No 1. marta pārdošanā būs ceļojumi uz Spāniju (kūrorti Kosta Brava, Kosta Dorada, Maljorka), uz Turcijas kūrortiem Marmaris, Bodruma, Fethija, uz Itāliju (kūrorti Rimini) un Tunisu (kūrorti Hammameta, Susa, Port Eļ-Kantaui).

No 5. februāra tūroperators JTL ievieš jaunu programmu "Pašas zemākās cenas apdrošināšana", kas darbosies agro pārdošanu laikā. Līdzās atlaidēm līdz 20 procentiem "JTL" klients, kas februārī un martā iegādāsies vasaras tūri " JTL" , saņems pašas zemākās cenas nodrošināšanu. Tas ir, visiem, kas ir pasūtījuši un apmaksājuši februārī vai martā jebkuru " JTL" organizēto ceļojumu, tiek piedāvāta ne tikai atlaide līdz 20 %, bet arī nodrošināšana, kas garantē, ka tūre iegādāta par pašu zemāko iespējamo cenu. Ja vasaras sezonas laikā parādīsies "JTL" piedāvājums tādai pašai tūrei par krietni zemāku cenu, tad tūroperators izmaksās cenu starpību.

Dotās programmas galvenais mērķis – pieradināt Latvijas iedzīvotājus atvaļinājumu plānot jau iepriekš. Pērkot ceļazīmi iepriekš, klients ne tikai iegādājas to par pašu zemāko cenu, bet arī iegūst garantiju, ka atpūtīsies tajā viesnīcā, kura viņam patīk, nevis tajā, kura vēl ir palikusi. Rietumeiropas iedzīvotāji savu atvaļinājumu vienmēr plāno iepriekš, bet taču vācieši, angļi, francūži, holandieši ir ieguvuši ļoti praktisku cilvēku slavu. Viņi novērtē priekšrocības, kādas sniedz vasaras tūres agrā iegāde – agro pārdošanu laikā tiek garantēta pati zemākā cena (atlaides līdz 20%), visplašākā viesnīcu un ceļošanas laika izvēle.

2006./2007. gada ziemas sezonas laikā " JTL" tūroperators pirmo reizi tūrisma nozarē Latvijā ir ieviesis īpašas atlaides to profesiju pārstāvjiem, no kuriem ir atkarīga drošība, veselība un mūsu valsts iedzīvotāju nākotne. Latvijas "JTL" tūroperators, atklājot 2007. gada sezonu, tāpat skolotājiem, ārstiem, policistiem, LR Nacionālajos bruņotajos spēkos dienošajiem, kā arī ugunsdzēsējiem un glābējiem piedāvā iegādāties ceļazīmes ar 10 % atlaidi.

Bez šī piedāvājuma vasaras sezonā "JTL" ir nolēmis parūpēties arī par citiem iedzīvotāju slāņiem: 11% atlaide paredzēta pensionāriem, bet 12% atlaide – Afganistānas un Otrā pasaules kara veterāniem, Černobiļas AES avārijas likvidācijas dalībniekiem. Savkārt par 10 % lētākas ceļazīmes var iegādāties Latvijas augstskolu studenti.

Patīkams pārsteigums gaida tos ceļotājus, kuri brauciena laikā svin savu dzimšanas vai vārda dienu – tā ir 10 % atlaide, pērkot ceļazīmi. Savkārt 11 % atlaidi saņems visi jaunlaulātie, kuri dosies kāzu ceļojumā ar "JTL" tūroperatoru. Šis piedāvājums jaunajiem ir mēnesi pirms vai četrus mēnešus pēc kāzām. Lai izmantotu šo piedāvājumu, jāuzrāda pieteikums laulības reģistrācijai vai laulības apliecība. Lai saņemtu atlaides jubilāriem vai vārdadienu gaviļniekiem, iegādājoties ceļazīmi, jāuzrāda pases kopija, kur norādīts dzimšanas datums. Bet sabiedrībai svarīgu profesiju pārstāvjiem, dodoties uz tūrisma firmu, jāņem līdzi dienesta apliecība vai izziņa no darbavietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!