www.bambusubirzs.lv

Jūras ķemmītes 200g; lociņi 50g; svaigs ingvers 10g; ķiploks 10g; 1 ēdamkarote sojas mērces; 1 ēdamkarote austeru mērces; baltie pipari; eļļa cepšanai.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gatavošana:

Viegli apcep smalki sagrieztu ķiploku un sloksnītēs sagrieztu ingveru, pievieno jūras ķemmītes. Cep apmēram 3 minūtes un tad pievieno ne pārāk smalki sagrieztus svaigos lociņus, piparus, sojas un austeru mērces.

Autors: Malaiziešu restorāna "7 gudrie bambusu birzī" šefpavāre Simoi Binti Dusin (www.bambusubirzs.lv).

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form