Vasaras sezona rit pilnā sparā, un Jūrmalas pilsētas dome izdevusi jaunu pasākumu bukletu. Šādi bukleti regulāri tiek izdoti jau piekto gadu. Šogad jau tika izdots buklets no janvāra līdz maija mēnesim, kas bija ļoti pieprasīts (tirāža 5000), bet vasaras periodam izdots pirmais no trijiem bukletiem "Jūnijs 2007", un tā pieprasījums ir divtik liels (tirāža 10 000).
Jaunizdotais Jūrmalas pilsētas pasākumu buklets ir trīs valodās (latviešu, angļu, krievu). Tas informē par interesantākajiem un aktuālākajiem pasākumiem Jūrmalā jūnija mēnesī. Bukletā iekļautas sporta aktivitātes, koncerti, festivāli un citi kultūras pasākumi. Katrs jūrmalnieks un viesis atradīs sev piemērotu izklaides veidu kā pavadīt vasaras pirmo mēnesi. Izdevumā tiek piedāvāta arī informācija par apskates objektiem visā Jūrmalas teritorijā un pilsētas centra tūrisma karte.

Šis izdevums tiek izplatīts bez maksas un ir pieejams Jūrmalas Tūrisma informācijas centrā Majoros, Lienes ielā 5, kā arī pilsētas tūristu mītnēs, restorānos un kafejnīcās, Dzintaru koncertzālē, Līvu akvaparkā, Jūrmalas pilsētas kultūras namos un Jūrmalas pilsētas domes Apmeklētāju apkalpošanas centros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!