Jūrmalas pilsēta ar savu stendu piedalījās starptautiskajā tūrisma gadatirgū "Balttour 2007", kas notika Ķīpsalā. Visu izstādes dalībnieku no Jūrmalas stendi atradās blakus un kopumā aizņēma 75 kvadrātmetru platību. Tik vērienīgi tūrisma gadatirgū Jūrmala tika pārstāvēta pirmo reizi.
Jūrmalas stendā darbojās domes Tūrisma informācijas centrs un desmit tūrisma uzņēmumi: viesnīcas "Lielupe", "Kurši", "Amber Sea Hotel", "Daina", "Pegasa pils", "Dzintars", viesu mājas "Elīna", "Vēju roze", sanatorijas "Jantarnij Bereg", "Belorusija" un "Līvu Akvaparks". Ar atsevišķiem stendiem izstādē piedalījās kūrortviesnīcas "Baltic Beach Hotel", "Hotel Jūrmala Spa", viesnīca "Eiropa" un KRC "Jaunķemeri".

Visiem interesentiem tika piedāvātas īpašas programmas Valentīndienas sagaidīšanai un romantiskām brīvdienām ziemas periodā Jūrmalā, bezmaksas informatīvie materiāli – Jūrmalas pilsētas domes izdotās brošūras "Jūrmala 2007" desmit valodās, pasākumu buklets janvārim – maijam trīs valodās, pilsētas unikālās koka arhitektūras mantojuma bukleti latviešu un angļu valodā un citi materiāli.

Bija iespēja noskatīties jaunu videoklipu par Jūrmalas unikālo koka arhitektūru, kā arī piedalīties loterijā ar jaukām balvām no Jūrmalas viesnīcām. "Baltic Beach Hotel" un "Hotel Jūrmala Spa" piedāvāja izbaudīt jaunākās SPA procedūras.

Jūrmalas stenda prezentācija tūrisma profesionāļiem ar Jūrmalas mūzikas skolas audzēkņu jaukiem skaņdarbiem un gardumiem no Jūrmalas restorāniem un "Līvu Akvaparka" notika 9. februārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!