Gribi dzirdēt, kā es braucu Ziemeļdēlus lūkoties?

Nav problēmu.

Sākās viss jau sensenā pagātnē. Vai man ir vīrs, Tu jautā. Jā, bet zini kaut kā apnicis tas viss. Ne jau kārtīga ģimenes māte ies uz ielas večus ķert, vai ne? Bet kur tad? Internetā, dumiķīt, internetā. Tur viss ir!

Bagāti, nabagi, skaisti, ne tik skaisti, veci, ne tik jauni, lielīgi, niecīgi, spēcīgi, vārgulīgi, bet to jau es nezinu, kādi. Tātad jāuzzina.

Niks esot jāizvēlas? Griboša sieviete. Kāda vaina?! Būšu griboša. Esmu jau arī. Tas tā, lai nemaldinātu potenciālos upurus.

O! Viens uzķērās, prasa meilu. Ņem. Kas man žēl.

Tur, virtuālajā pasaulē, viņš ir varen gudrs. Visu gudro gudrākais. Visu viedu viedākais. Augstākais saprāts. Augstākais intelekts. Ļoti bravurīgs, ļoti lielīgs. Visu zinošs, visu varošs. Niks spēcīgs. Piestāv. Visus noliek. Ne viņam sieva uz galvas kāpšot, ne mīļākā. Strādājot lielā amatā, naudas kā spaļi, visiem varot izmaksāt.

Bet, kas tad tas? Vai pretī man stāv kaut kāds noļurkājies onkulītis ar acenēm un lūdz viņam izmaksāt kartupeļu biezputru, jo izrādās viņš ir aizmirsis naudas maku mājās? Šis ir tas ķēms, kurš teica, ka mani nesīs līdz gultai pa rozēm kaisītu ceļu?? Tak viņš mani pat izstumt no vietas nevarēs, kur nu vēl pacelt. Un es, aita, nopirku melnas zeķes pa 6 lati, labākās zīda biksiņas, kuras jau manu dupsi uz pusēm pārgriezušas (ko viņas tur var kustēties un strīķēties), uzkrāsojusi lūpas, uzvilkusi “tāāāāāādu” blūzi un matus tā sataisījusi, it kā 5 stundas no vietas būtu aktīvi mīlējusies….Seksa verdzene! Nē. Seksa kundzene! Arī neskan. Griboša sieviete. Jā, tāds taču bija mans niks.

Pirmais kandidāts izgāzās. Ne es viņu vairs gribu, ne man uz viņu vairs stāvēja. Nekā.

Vai meklēt tālāk? Protams. Rīt pastāstīšu, kā man ar to studentiņu gāja. Labi? Oi, atkal man tās biksiņas ložņā….

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!