Grupa uz jautājumiem atbildēja droši, pārliecināti un atklāti, kopumā atstājot par sevi jau ierasto optimistisko un atvērto iespaidu.

Uz jautājumiem, kas saistīti ar grupas turpmākiem panākumiem tieši ārzemēs Renārs Kaupers atbild, ka viņš domā, ka tādi ir neizbēgami. “Tas ir likumsakarīgi, man ir sajūta, ka ar Maybe tas, kas notiek tagad, ir tikai pats sākums” . Tajā pašā laikā tiek atzīts, ka pašlaik veiksmīgi uzsāktais ceļš rietumu mūzikas tirgus virzienā uzskatāms par prioritāti, kaut gan esot arī sadarbības projektu iestrādes saistībā ar Austrumu tirgu.

Prāta Vētra uzsver, ka gūtie panākumi gan ārzemēs, gan Latvijā nav darījuši viņus uzpūtīgus un lepnus. Turpinot par popularitāti un to, kā tas ietekmē grupas puišu ģimenes dzīvi Renārs saka: “Popularitāte nav uzkritusi kā sniegs uz galvas, līdz ar to visi saprot, kas notiek. Es vedu savus puikas uz dārziņu katru otro rītu. Mēs esam reāli.”

Lasītāji ļoti ieinteresēti arī jautājumos, kas skar grupas tuvāko koncertdarbību Latvijā. Uz to grupa atbild, ka droši vien, ka tāda būs. Tomēr nekas precīzi vēl nav zināms. Seko ari asprātīga piezīme : “Mārim bija laba doma, ka varētu katrā no Latvijas novadiem taisīt pa lielam, iespaidīgam koncertam, un viens no lielajiem koncertiem varētu notikt vai nu Ventspilī vai Liepājā.”

Prāta Vētra saka, ka tuvākajā laikā negrasās mainīt savu mūzikas stilu un arī grupas sastāvu. Atbildot uz jautājumu par iespējamām nesaskaņām grupā , tās solists Renārs Kaupers teic, ka viņi visi esot kā ģimene. Kaspars Roga iestarpina: ” Mēs droši vien esam dabīgs produkts. Ar Renāru mēs esam kopā no dārziņa, ar pārējiem - no pirmās klases. Neko neesam darījuši speciāli. Tas ir tāpat kā ģimene: daži apprecas ar šikām kāzām, taču ātri pašķiras, daži dzīvo ilgi. Mākam klausīties un sadzīvot “.

Grupai ir arī savs viedoklis par pirātisko ierakstu tirgu Latvijā. Viņi atzīst, ka pirāti nodara diezgan lielu ļaunumu arī Prāta Vētrai. Vēl jo vairāk, ja daudzi šos pirātus atbalsta, saka Renārs Kaupers.

Pilnu konferences tekstu lasiet: conference.delfi.lv

DELFI atgādina, ka balvu - krekliņu ar Prāta Vētru par labāko iesūtīto jautājumu savā īpašumā iegūst Smīns

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!