Sastāvdaļas:
- 1 glāze piena
- 3 safrāna stīdziņas
- 1 krustnagliņa
- ¼ tējk. malta kanēļa
- 1 ēd.k. medus
- 1 tējk. smalki samaltu pistāciju
Runā, ka piens ir nepieciešams harmoniskai cilvēka garīgajai un fiziskajai attīstībai. Pienā esošās olbaltumvielas, tauki un vitamīni veicina smalko smadzeņu audu attīstību.
Pagatavošana:
- Katlā uzvāri pienu un pieliec safrānu, krustnagliņu un kanēli. Lēnām vāri 5 minūtes.
- Noņem pienu no uguns, maisot izšķīdini medu un izņem krustnagliņas.
- Apbārsti ar pistāciju riekstiem. Pasniedz karstu.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit