Karsts piens ar safrānu
Foto: ČetrasSezonas.lv

Runā, ka piens ir nepieciešams harmoniskai cilvēka garīgajai un fiziskajai attīstībai. Pienā esošās olbaltumvielas, tauki un vitamīni veicina smalko smadzeņu audu attīstību.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Sastāvdaļas:

  • 1 glāze piena
  • 3 safrāna stīdziņas
  • 1 krustnagliņa
  • ¼ tējk. malta kanēļa
  • 1 ēd.k. medus
  • 1 tējk. smalki samaltu pistāciju

Runā, ka piens ir nepieciešams harmoniskai cilvēka garīgajai un fiziskajai attīstībai. Pienā esošās olbaltumvielas, tauki un vitamīni veicina smalko smadzeņu audu attīstību.

Pagatavošana:

  1. Katlā uzvāri pienu un pieliec safrānu, krustnagliņu un kanēli. Lēnām vāri 5 minūtes.
  2. Noņem pienu no uguns, maisot izšķīdini medu un izņem krustnagliņas.
  3. Apbārsti ar pistāciju riekstiem. Pasniedz karstu.

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form