Kinopilsētā "Cinevilla" 20. decembrī no 12:00 līdz 17:00 notiks Ziemassvētku sagaidīšanas svētki ar Ziemassvētku tirdziņu, koncertu, spēlēm, rotaļām un kino skatīšanos, portālu "Delfi" informē pasākuma organizatori.
Šogad Kinopilsēta ziemas svētku apmeklētājus priecēs ar ķekatnieku dziesmām un dančiem, uzstāsies bērnu ansamblis "Punktiņi", Ziemassvētku koris aicinās dziedāt Ziemassvētku dziesmas un svētkos uzstāsies ansamblis "Jautrie Pažarnieki".

Katrs mazais Kinopilsētas apmeklētājs varēs priecēt pārējos ar savu priekšnesumu īpašajā skaitāmpantiņu tribīnē.

Svētku īpašie viesi būs leļļu filmu veidotāji no studijas "Animācijas Brigādes". Tiks demonstrētas animācijas filmas, kā arī bērni un viņu vecāki varēs iepazīties ar filmu aktieriem - lellēm. Īpaši iekārtotā multfilmu filmēšanas paviljonā, bērni varēs sekot līdzi tam, kā lelles atdzīvojas un nokļūst uz ekrāna. Uz lielā ekrāna varēs nokļūt arī jebkurš apmeklētājs, kurš vēlēsies piedalīties kino specefektu šovā.

Kinopilsētas vēsturiskā maizes ceptuve "Lāči" būs pārvērsta par piparkūku darbnīcu, tādēļ visi apmeklētāji aicināti ņemt līdzi pašceptās piparkūkas, lai piedalītos piparkūku izstādē, ko izvērtēs ceptuves maizniekmeistars.
Ieejas maksa pasākumā 2 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!