Jauniešu biedrības "Creativus" rīkotā erudīcijas konkursa "Ko tu zini par Latviju?" otro priekšsacīkšu kārtu no 26 komandām pārvarējušas desmit, kuras iekļuvušas finālā. Konkursa rīkotāji iepazīstina ar finālā iekļuvušajām komandām.

Jelgavas valsts ģimnāzijas skolēni – Pauls Pierhurovičs, Matīss Brants, Elīza Rubesa, Inese Silkina un Laura Hippe iepriekš pieteicās skolu erudīcijas konkursam ''Ko tu zini par Latviju?'', kura mērķauditorija bija 9.-12.klašu skolēni. Izturējuši divas priekšsacīkšu kārtas, jau šī gada 19.martā Latvijas Kara muzejā šie jaunieši, savas skolotājas Birutas Brentes vadīti cīnīsies par konkursa galveno balvu – četru dienu aktīvās atpūtas ceļojumu pa Latviju.

Konkursa pieteikumā Paula Pierhuroviča komanda no Jelgavas valsts ģimnāzijas minēja, ka ir gudri un inteliģenti jaunieši, kuriem šis konkurss licies interesants, kas mudinājies piedalīties. No konkursa tie gaidīja labas emocijas, prieku un atzīmēja, ka tikai veiksmes gadījumā uzvaru. No uzvaras šī komanda vairs nav nemaz tik tālu, kā pieteikumā piezemēti minēja paši jaunieši. 19.martā Latvijas Kara muzejā noskaidrosies, vai Paula Pierhuroviča komanda izcīnīs konkursa galveno balvu!

Konkursa fināls norisināsies 19. martā Latvijas Kara muzejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!