Jauniešu biedrības "Creativus" rīkotā erudīcijas konkursa "Ko tu zini par Latviju?" otro priekšsacīkšu kārtu no 26 komandām pārvarējušas desmit, kuras iekļuvušas finālā. Konkursa rīkotāji iepazīstina ar finālā iekļuvušajām komandām.

Ogres 1. vidusskolas skolēni – Laura Trasūne, Ilga Garosa, Ilze Mačāne, Emīls Prockāns, Igors Minovs skolotājas Intas Laicānes vadīti pieteicās erudīcijas konkursam "Ko Tu zini par Latviju?", kura mērķauditorija bija 9. – 12. klašu skolēni. Jaunieši ir izturējuši jau divas priekšsacīkšu kārtas un nu jau ir gatavi piedalīties finālā, kas norisināsies 19. martā Latvijas Kara muzejā. Ogres komandai kopā ar vēl 9 komandām no citām Latvijas skolām būs jāsacenšas par konkursa galveno balvu – četru dienu aktīvās atpūtas ceļojumu pa Latviju.

Konkursa pielikumā Lauras Trasūnes komanda no Ogres 1. vidusskolas par sevi saka, ka ir radoši un erudīti, kuri vēlas pierādīt savas zināšanas. No konkursa viņi sagaida jaunus draugus, jaunu pieredzi, kā arī, protams, pašas komandas saliedēšanos.

Konkursa fināls norisināsies 19. martā Latvijas Kara muzejā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!