Foto: DELFI
Gada nogale tuvojas strauji - kā to pavadīt vislabāk? Portāls Delfi un izklaides centrs 'Fantasy' piedāvāja piedalīties konkursā un laimēt iespēju svinēt svētkus īpaši jautrā atmosfērā. Konkurss ir noslēdzies un uzvarētājs zināms.

Pavisam konkursā piedalījās 142 dalībnieki, no kuriem 70 atbildēja pareizi. 25. pareizās atbildes iesūtāja Ilze Z. (e-pasts: ilz...5@yahoo.com) iegūst 1 ielūgumu uz Ziemassvētku pasākumu bērniem, kas notiks 23.decembrī plkst 17:00 izklaides un atpūtas centrā "Fantasy Park".

Savukārt, 50.pareizās atbildes iesūtītāja Ilze B. ( e-pasts ilz..e@va.lv) iegūst 1 ielūgumu uz Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu "Magic New Year Night", kas notiks 31.decembrī plkst 22:00 izkalides un atpūtas centrā "Fantasy Park".

Redakcija sazināsies ar uzvarētājiem personiski.

Izklaides centrs "Fantasy park" aicina doties uz svētkiem veltītajiem pasākumiem. Mazajiem 23.decembrī būs iespēja iet rotaļās, burties, cept piparkūkas, skatīt rūķu izrādi un satikt īstu rūķvecīti īpašajā bērnu Ziemassvētku programmā. Savukārt, pieaugušajiem izklaides centrs ir sagatavojis maģisku Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu "Magic New Year night".

Pareizās atbildes uz jautājumiem bija šādas:

1. Kāda ir tematika Jaunā gada sagaidīšanas pasākumam "FantasyPark"?
Maģija;

2. Kādi mākslinieki uzstāsies pasākumā "Magic New Year Night"?
Abas atbildes ir pareizas;

3. Kur bija iespējams ( līdz 19.12.) iegādāties ieejas biļetes uz "Fantasy Park" notiekošo Jaunā gada sagaidīšanas pasākumu?
Portālos www.deal24.lv un www.delfi.deal.lv;

4. Kas ietilpst "Magic New Year Night" biļetes cenā?
Abas atbildes ir pareizas;

5. 5. Kad un cikos sāksies "Fantasy Park" Jauna gada sagaidīšanas pasākums?
31.12.2011. plkst. 22:00;

Paldies visiem, kas piedalījās un nosviniet svētkus skaisti!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!