Sastāvs 4 porcijām: 5 ēdamkarotes kausēta sviesta; 2 ēdamkarotes sojas mērces; 4 laša filejas; 125 g izlobītu zirņu; 2 zaļie sīpoli, sakapāti; 1/4 tējkarotes maltu melno piparu.

Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Sajauc izkausētu sviestu un sojas mērci. Novieto lielu laša fileju alumīnija folijas kvadrāta vidū.

Sadala cukurzirņus un zaļos sīpolus uz katru laša porciju. Apkaisa ar melnajiem pipariem. Sadala un uzlej mērci uz filejām. Ietin filejas, salokot foliju un aizlokot abus galus, lai cieši noslēgtu katru filejas paketi. Novieto uz cepešpannas.

Cep 15 minūtes, kamēr zivs sadalāma ar dakšu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!