Sastāvs 4 porcijām: 5 ēdamkarotes kausēta sviesta; 2 ēdamkarotes sojas mērces; 4 laša filejas; 125 g izlobītu zirņu; 2 zaļie sīpoli, sakapāti; 1/4 tējkarotes maltu melno piparu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pagatavošana:

Uzkarsē krāsni līdz 200°C. Sajauc izkausētu sviestu un sojas mērci. Novieto lielu laša fileju alumīnija folijas kvadrāta vidū.

Sadala cukurzirņus un zaļos sīpolus uz katru laša porciju. Apkaisa ar melnajiem pipariem. Sadala un uzlej mērci uz filejām. Ietin filejas, salokot foliju un aizlokot abus galus, lai cieši noslēgtu katru filejas paketi. Novieto uz cepešpannas.

Cep 15 minūtes, kamēr zivs sadalāma ar dakšu.

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form