Kopš trešdienas Latvijā darbu uzsācis tūrisma pakalpojumu on-line rezervēšanas portāls – Letasaviobiletes.lv, kas "ikvienam piedāvās iespēju plānot, rezervēt, pirkt un norēķināties par tūrisma pakalpojumiem internetā, neizejot no mājas, biroja vai interneta kafejnīcas", saka Letasaviobiletes.lv projekta vadītājs Aleksandrs Činčiks.
Letasaviobiletes.lv ir tapusi sadarbojoties "Tūrisma aģentūrai Kolumbs" ar pasaulē lielākajiem interneta tūrisma industrijas pārstāvjiem Amadeus IT Group (Aviobiļešu rezervēšanas sistēma), STA Travel Partner (Viesnīcu rezervēšanas sistēma) un BTA ceļojumu apdrošināšanas kompāniju.

Letasaviobiletes.lv ir vēl viens tūrisma aģentūras KOLUMBS on-line projekts, kurš tapis ar mērķi nepārtraukti piedāvāt tūrisma pakalpojumus, informē aģentūras mārketinga direktors Andris Kleins. Portāls ir paredzēts jebkuram ceļotājam, kurš neatkarīgi no tūrisma aģentūras pats var izpētīt un izvēlēties lētākos savienojumus un rezervēt sev lidojumu. Portāla sistēmas stiprā puse ir iespēja apskatīt aviobiļešu cenas uzreiz ar lidostu nodokļiem, līdz ar to atvieglojot izvēli ceļotājam.

"Tūrisma aģentūra Kolumbs" direktore Sanita Rugina uzsver, ka projekta Letasaviobiletes.lv galvenā priekšrocība tūrisma tirgū Latvijā būs piedāvājuma klāsta paplašināšana un administratīvo izmaksu samazināšana. "Kopš trešdienas portālā interesenti varēs atrast un "on-line" režīmā rezervēt kādu no 500 aviokompāniju piedāvājumiem, rezervēt un samaksāt par viesnīcu kādā no 30000 divu līdz piecu zvaigžņu viesnīcām," saka Andris Kleins, "Tūrisma aģentūras Kolumbs" mārketinga direktors.

Portāls ir latviešu, krievu un angļu valodās, interesenti var norēķināties skaidrā naudā, ar bankas pārskaitījumu un kredītkarti. Pasūtot aviobiļetes, lapas apmeklētājiem ir iespēja redzēt visu aviokompāniju piedāvājumus un izvēlēties sev piemērotāko. Tas ir absolūti droši, jo globālās rezervēšanas sistēmas "Amadeus E-travel" risinājumi tiek bāzēti "Amadeus Hosting Center", vienā no pasaules lielākajiem tūrisma industrijas darbības uzturēšanas centriem. "Amadeus" garantē augstāko datu drošības līmeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!