No 15. aprīļa arī Latvijas iedzīvotāji varēs izmantot Baltijā pirmos zemo cenu pasažieru pārvadājumus ar "Simple Express" autobusiem.

Pirmie maršruti no Rīgas tiks atklāti uz Kauņu un Varšavu, savukārt vasaras vidū tiek plānots uzsākt pārvadājumus arī uz Tallinu, tādejādi paplašinot galamērķu izvēli tiem ceļotājiem, kuriem izmaksas ir noteicošais faktors.

Pirmos divus mēnešus pasažieriem no Latvijas tiks nodrošinātas iepazīšanās cenas - par sešiem eiro (4,2 latiem) no Rīgas varēs doties uz Kauņu, savukārt par 14 eiro (9,8 latiem) - uz Varšavu. Sākot ar 15. jūniju, biļete uz Kauņu maksās astoņus eiro (5,6 latus), izņemot piektdienas un svētdienas, kad to varēs iegādāties par 11 eiro (7,7 latiem). Savukārt biļete uz Varšavu pēc iepazīšanās cenu beigām maksās 23 eiro (16 latus), izņemot piektdienas un svētdienas, kad to varēs iegādāties par 28 eiro (19,6 latiem).

"Simple Express" ir Baltijas vadošās autobusu kompānijas "LUX Express" zemo cenu zīmols, kurš ceļotājiem no Baltijas un Polijas piedāvā sasniegt populārākos galamērķus par zemāko cenu tirgū.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!