Liepājā trešdien ir salabots maģistrālais ūdensvads un pa to atjaunota ūdens padeve akciju sabiedrībai "Liepājas metalurgs", kas ir ūdensvada īpašnieks. Šobrīd turpinās citi darbi, lai bojājuma vietā atjaunotu autosatiksmi, informēja Liepājas domē.
Otrdien ap pulksten 8 Brīvības ielas posmā starp Satiksmes ielu un dzelzceļa pārbrauktuvi notika maģistrālā ūdensvada avārija. Lai arī ūdens piegāde "Liepājas metalurgam" tika nodrošināta pa rezerves pievadu, šī avārija tomēr sarežģīja uzņēmuma darbu.

"Liepājas metalurgs" ir vienojies ar SIA "Ceļu tiltu būvnieks" par ceļa seguma atjaunošanu. Remontdarbi avārijas vietā turpināsies, kamēr visas negadījuma sekas būs likvidētas.

Bojājumu vietā vakar un šodien strādāja uzņēmuma "Būvmehanizācija" strādnieki un tehnika. Strādnieki nomainīja un pārbaudīja plīsušo cauruļvadu.

Avārija notika zem automaģistrāles, tāpēc šajā vietām ir noteikts ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā. Pašvaldība aicina autovadītājus būt saprotošiem un ievērot uzstādītās brīdinājuma zīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!