Ceturtdien Liepājas dome nolēma uz vienu gadu koncertestrādi "Pūt, vējiņi!" un tai pieguļošo teritoriju ar visām tajā esošajām celtnēm iznomāt SIA "L Investīcijas", kam pieder netālu no kocertestrādes esošais "Dzintara boulings".
Līdz šim koncertestrādi "Pūt, vējiņi!" apsaimniekoja SIA "Kultūras un sporta pils". Deputāti uzdeva SIA "Kultūras un sporta pils" līdz 15.jūnijam sagatavot līguma projektu par koncertestrādes "Pūt, vējiņi!" nodošanu nomā.

Kā aģentūru LETA informēja Liepājas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Zvagule, nomas līgumā tiks iekļauti nosacījumi, ka koncertestrādes nomas maksa - 8% no kadastrālās vērtības gadā - jānovirza koncertestrādes uzturēšanai un apsaimniekošanai.

Līgumā arī paredzēs, ka nomniekam jāiesniedz SIA "Kultūras un sporta pils" rakstisks pārskats par veiktajiem ieguldījumiem iznomātajā nekustamajā īpašumā.

Domes lēmums par teritorijas nodošanu apsaimniekošanā paredz nomnieka plānoto kultūras un atpūtas pasākumu plānu saskaņot ar domes Kultūras daļu.

Noslēdzot nomas līgumu, Liepājas dome joprojām būs tiesīga bez atlīdzības izmantot koncertestrādi "Pūt, vējiņi!" tās rīkoto pasākumu norisei, par to informējot nomnieku vienu mēnesi iepriekš.

Koncertestrādes "Pūt, vējiņi!" teritorijas - zemesgabala Peldu ielā 57 kopējā platība ir 8438 kvadrātmetri. Noteiktā zemesgabala kadastrālā vērtība ir 10 lati par kvadrātmetru.

Saskaņā ar Liepājas pilsētas domes 1998.gada 21.maija lēmumu "Par zemes nomas maksas likmēm Liepājas pilsētā" noteiktie 8% no zemesgabala kadastrālās vērtības ir 675,04 lati gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!