Foto: stock.xchng
Atrisinājies strīds, kura iesākums bija šā gada marta otrajā pusē, kad ķezā iekūlās liepājnieks Linards Ozols, kurš, nosaucot Liepājas Pašvaldības policijas Administratīvās nodaļas priekšnieka Ginta Krēslas dzīvesbiedri Sandru Krēslu par blondīni, iedzīvojās 25 latus lielā administratīvajā sodā, informē "Kurzemes Vārds".

Pēc ilgākiem cīkstiņiem sods tomēr ir atcelts.

To, ka lēmums par Ozola sodīšanu ar 25 latus lielu naudassodu ir atcelts, piektdien apstiprināja viņa advokāts Ivars Kazāks.

Pašvaldības policijas priekšnieks Normunds Dīķis no komentāriem par soda atcelšanu atturējies, informē "Kurzemes Vārds".

Konflikts sākās, kad Ozols, kurš savam paziņam veda skaidu briketes, nevarēja pabraukt garām automašīnai, kuru neveiksmīgi bija novietojusi Krēsla. Sievieti nokaitināja fakts, ka, lūdzot viņu pabraukt malā, vīrietis viņu nosauca par "blondīni". "Eļļu ugunij" pielēja arī tālākā vārdu apmaiņa - kad sieviete jautāja pēc vīrieša vārda, viņš atjokoja, ka esot "Jēkabsons no Sūnu ielas", bet Sūnu ielā Liepājā atrodas psihiatriskā slimnīca. Vīrietim tika nodormēts administratīvā pārkāpuma protokopls un piemērots bargs sods - 25 lati - par sievietes aizvainošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!