Limbažu Tūrisma informācijas centrs aktualizē informāciju par piedāvājumiem jaunlaulātajiem. Šāda veida materiālu 2008. gadā izdeva Limbažu rajona padome un to varēja saņemt tūrisma izstādes "Balttour 2008" apmeklētāji, kā arī kāzu plānotāji, apmeklējot Limbažu rajona TIC.

Paredzēts, ka aktualizētais piedāvājums būs pieejams elektroniski Limbažu TIC un rajona mājas lapās, kā arī izsūtīts potenciāliem interesentiem - kāzu organizatoriem.

Jaunais piedāvājums būs gatavs marta beigās, tajā jau informāciju snieguši, piemēram, Lēdurgas dendroloģiskais parks, kur tiek iekurts pirmais kopīgais pavards, ar deviņiem soļiem iezīmēts kopīgais dzīves ceļš. Senatnīgs laulību rituāls tiek piedāvāts bijušajā magazīnas ēkā, kur savākta A. un M. Andrusu etnogrāfisko priekšmetu kolekcija - var izmēģināt miltu malšanu, grūbu grūšanu, graudu vētīšanu, apgūt pirmās iemaņas zīdaiņa pārtīšanā.

Apmeklējot Bārdu dzimtas muzeju "Rumbiņi" jaunam pārim jāraksta mīlestības rindas dzejnieka namiņā, jāsmeļ ūdens no akas ar svīrksteni, jāmeklē ūdensrozes.

Šādas dažādas un interesantas nodarbes piedāvās vairāk kā 10 tūrisma objekti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!