Foto: Publicitātes attēli

Labdarības akcijas "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" koncertā, kas notiks 9. decembrī plkst. 19 Lielajā Ģildē, Liepājas Simfoniskais orķestris uzstāsies kopā ar populāriem dziedātājiem, kā arī Latvijas Nacionālās operas solistiem un talantīgiem jauniešiem ar īpašām vajadzībām.

Fonda "Nāc līdzās!" rīkoto koncertu ierakstīs un svētku laikā translēs LTV1 (29.decembrī plkst.18:15) un Latvijas Radio (otrajos Ziemassvētkos pēcpusdienā).

Šī gada labdarības akcijas "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" koncerts solās būt īpaši krāšņs, jo kopā ar festivāla "Nāc līdzās!" laureātiem – jauniešiem ar īpašām vajadzībām tajā piedalīsies ne vien Latvijas labākie skatuves mākslinieki, bet pirmo reizi arī Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā un jauniešu koris "Kamēr" diriģenta Jāņa Liepiņa vadībā, informē organizatori.

Festivālā "Nāc līdzās!", kas Latvijā norisinās nu jau 18.gadu pēc kārtas un ir vecākais festivāls cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, katru gadu žūrijas komisija atlasa pašus labākos 12 jaunos māksliniekus vai grupas, kuriem tiek dota iespēja Ziemassvētkos veidot kopīgu priekšnesumu ar kādu no Latvijas skatuves zvaigznēm.

Koncertā populārās Ziemassvētku dziesmās un skaņdarbos no visas pasaules satiksies gan Liepājas Simfoniskais orķestris un koris "Kamēr", gan Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele, Evita Zālīte, Kristīne Zadovska, Ingus Pētersons un Jānis Apeinis, kā arī dziedātāji Aija Andrejeva, Dons, Goran Gora, Antra Stafecka, Ieva Sutugova, Ieva Akurātere, Nikolajs Puzikovs, Atis Ieviņš un Gvido Linga.

Liepājniekiem bez maksas iespējams apmeklēt koncerta ģenerālmēģinājumu Liepājas Latviešu biedrības namā 6. decembrī plkst. 17. Tajā kopā ar Liepājas Simfonisko orķestri savus priekšnesumus dziedās visi "Nāc līdzās!" laureāti, jauniešu koris "Kamēr" un solisti Ieva Sutugova, Goran Gora un Nikolajs Puzikovs.

Pirms un pēc koncerta pret ziedojumiem būs iespēja savā īpašumā iegūt iepriekšējo gadu "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" audio ierakstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!