Sastāvs: 100 g berztas rupjmaizes; 100 g cukura; karote vaniļas cukura; 70 g sviesta; 3 karotes piena; sāls; 5 olu dzeltenumi; 5 olu baltumi.
Smalki saberztu rupjmaizi vāra ar cukuru, sviestu un pienu, un, kad biezenis atdzisis, to labi sajauc ar olu dzeltenumu. Beigās biezenī viegli iejauc stingri sakultu olbaltumu.
Pūtēli cep iesviestotā porcelāna bļodā 20 – 30 min.
Šī un tūkstošiem citas receptes sākot ar martu būs skatāmas recepšu portālā www.receptes.lv.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit