Sastāvdaļas:

  • 500 g ķirbja
  • 250 g dzērveņu vai sula pēc izvēles
  • 3-4 ēd. k. medus
  • 2 tējk. kanēļa
  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Pagatavošana:

    Ķirbi nomizo, sarīvē uz rupjās sakņu rīves. Dzērvenes saspaida vai izmaļ caur gaļas mašīnu. Ķirbi un dzērvenes sajauc ar svaigu vai izkausētu medu. Pārkaisa kanēli.

    Ja nav dzērveņu, var pārliet jebkuru citu izteikti smaržīgu, garšīgu sulu (piem. ķiršu, tikko spiestu apelsīnu vai citu sulu, bet ne no pakām!)

    Ēdams kā našķis vai arī kā piedeva pie gaļas ēdieniem.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form