Sastāvdaļas:

  • 1 baklažāns
  • 1 sīpols
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • 1 paprika
  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Pagatavošana:

    Baklažānu sagriez ripiņās un vāra 5 min.

    Kārto uz diviem šķīvjiem. Pārkaisa sakapātu sīpolu, ķiploku, paprikas maisījumu ar sulu un eļļu. Ieteicams sāli nepievienot.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form