Foto: Publicitātes foto

Dziedātājs Niks Matvejevs šajos Ziemassvētkos klausītājiem piedāvās jaunu koncertprogrammu – "Vēstules Dievam", kuras pirmais koncerts notiks 7. decembrī Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā, bet līdz pat Ziemassvētkiem tā būs dzirdama vēl vairākās Latvijas baznīcās, portālu "Delfi" informē dziedātāja pārstāvji.

Koncertprogramma "Vēstules Dievam" ir tapusi sadarbībā ar dzejnieku Normundu Beļski, kurš tās tapšanā ir izmantojis Latvijas bērnu namu audzēkņu rakstītās vēstules Dievam.

"Šīs ir jaunas, ļoti emocinālas Ziemassvētku dziesmas, tādēļ to pirmatskaņojumi notiks tieši Latvijas baznīcās", stāsta Niks Matvejevs. Dziesmas ir apkopotas arī albumā "Vēstules Dievam", kas no 7. decembra nopērkams pasaules lielākajā mūzikas ierakstu veikalā "iTunes Store" un ir pieejams 111 pasaules valstīs.

Koncertprogrammā "Vēstules Dievam" piedalās arī vairāki viesmūziķi. Viena no tām ir dziesminiece Agita Kaužena. Koncerti notiks Kuldīgā un Tukumā (8.12.), Liepājā (14.12.), Cēsīs (15.12.), Koknesē (25.12.). Vienīgais šīs koncertprogrammas koncerts Rīgā notiks 22. decembrī kinoteātra "Splendid Palace" lielajā zālē 22. decembrī.

Biļetes ir pieejamas visās "Biļešu paradīzes" kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!