Vakar pēcpusdienā Kuldīgas rajona Vārmes pagastā izcēlās plašs ugunsgrēks "Mežsētu" mājās, no kurām glābēji izglāba divus un trīs gadus vecus bērnus.
Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, 1,5 stāvu dzīvojamā mājā uguns bija izplatījusies 160 kvadrātmetru platībā. Tiek pieļauts, ka ugunsnelaimi izraisīja neuzmanīga rīcība ar uguni.

Savukārt Preiļu rajona Aizkalnes pagastā vakar aizdegās vieglā automašīna, ugunsnelaimē bojā ejot 1951.gadā dzimušam vīrietim.

Gulbenes rajona Jaungulbenes pagasta "Aizupēs" vakar elektrības īssavienojuma dēļ aizdegās garāžas. Negadījumā cieta 21 gadu vecs vīrietis un 22 gadus veca sieviete, kuri ar apdegumiem tika nogādāti slimnīcā.

Postoši ugunsgrēki vakar izcēlās arī Bauskas un Tukuma rajonos. Bauskas rajona Gailīšu pagastā 250 kvadrātmetru platībā dega SIA "Ausmas" plastmasas ražošanas ceha angārs, savukārt Kandavā tādā pat platībā dega piecstāvu dzīvojamā māja.

Kopumā ugusndzēsēji vakar devās 147 izbraukumos, tajā skaitā uz 52 ugunsgrēkiem. Glābēji vakar saņēma arī 19 maldinošus izsaukumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!