Foto: LETA

Eiropas Parlamenta deputāte Iveta Grigule (ZZS) parakstījusi sadarbības līgumus ar vairākām Latvijas sabiedriskajām un profesionālajām organizācijām, informēja deputātes pārstāve Māra Pērkuma.

Šādi līgumi noslēgti, lai veiktu nepieciešamās konsultācijas, kā arī pārstāvētu organizāciju intereses. Tāpat noslēgtās vienošanās paredz apmaiņu ar informāciju, problēmu analīzi un sadarbību sabiedriskajām organizācijām nozīmīgos jautājumos.

Grigule norādījusi, ka organizācijām, kas darbojas dažādās jomās - uzņēmējdarbībā, tostarp lauksaimniecībā, izglītībā un zinātnē, pacientu tiesību aizsardzībā, senioru interešu pārstāvēšanā un citās - ir nepieciešama sava pārstāvniecība Briselē, vajadzīgi deputāti, ar kuriem kopā iespējams risināt gan ilgtermiņa problēmas, gan operatīvus jautājumus. Tas esot svarīgi gan Latvijas iedzīvotājiem, gan valstij, pārliecināta Grigule.

Parakstot līgumus, Grigule apņēmusies sniegt tām visu iespējamo palīdzību un aizstāvēt to intereses.

Līgumi ir parakstīti ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru, Latvijas Tirgotāju asociāciju, Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padomi, Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizāciju "SUSTENTO", Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrību, Latvijas Pensionāru federāciju, biedrību "Zemnieku saeima" un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!