Šī ēdiena recepti savulaik izgudrojis izcilais itāliešu komponists Džoakīno Rosini.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sastāvs:
  • 4 liellopu filejas šķēles
  • 4 lielas baltmaizes šķēles
  • sāls un pipari
  • 4 cūku aknu pastētes šķēlītes
  • 2 tomāti
  • 4 citrona daiviņas
  • 4 ēd.k. sagrieztu pētersīļu zaļumu
  • sviests
  • Pagatavošana:

    Liellopu filejas šķēles apkaisa ar sāli un apcep sakarsētā sviestā no abām pusēm, uzber piparus un uzliek uz sviestā apgrauzdētām baltmaizes šķēlēm. Uz katras ceptās filejas uzliek cūku aknu pastētes šķēlīti. Izrotā ar tomātu un citronu daiviņām un pētersīļu zaļumiem.

    Ieteicams pasniegt ar vīnu “Chianti Classico”.

    Avots: “Īstās itāļu receptes” (Itālijas Festivāla 2005 informatīvais buklets).

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form