Nesen mūsdienu zinātni pāršalca jaunas vēsmas – revolucionārā Rama Light mainīs mūsu dzīvi pamatu pamatos! Tiesa, tehnoloģija ir tikai pirmajā paaudzē, tak tomēr tā dod iespēju daiļajam dzimumam levitēt, kā to vēsta reklāmas plakāti. Būdama gan vairāk maģiskajām sfērām piederīga, tomēr šī tehnoloģija ir izraisījusi aktīvu interesi NASA aprindās.
Vārdā gan sevi nenosaucis atbildīgs NASA darbinieks minēja, ka tehnoloģijas attīstībā ieguldot papildu līdzekļus, nākotnē ir visai ticams, ka tā varētu kalpot par pamatu starpzvaigžņu lidojumiem – no Rama Light izbūvēts kosmiskā kuģa korpuss pilnībā varētu aizstāt antigravitācijas dzinēju un ļautu rast skaidrību tamā, vai mēs patiesi esam vieni visā izplatījumā.

Gēnu inženērija sev savukārt ir izvirzījusi citu mērķi – cilvēka DNSā iekodēt Rama Light molekulāro struktūru, tādējādi cilvēkam dodot iespēju levitēt ne tikai tad, kad ir ierīšļāta Rama Light, bet jau no dzimšanas, ar DNSā iekodētas iemaņas palīdzību.

Aerometeoroloģijas speciālistus patlaban nodarbina problēma, kā turpmāk meteoroloģiskās zondes laist ar Rama Light starpniecību. Proti, lidojuma slieksnis aizvien vēl ir par mazu, jo atmosfēras augstākajos slāņos Rama Light sāk sasalt un apsarmojusi kļūst tik smaga, ka nespēj sasniegt to pašu augstumu, ko ar hēliju pildītās zondes.

Arī tīri cilvēciskajā dzīvē Rama Light ienāk forsētā tempā – gaisa skūpstu ilglidojamības labad mīlnieki pirms skūpsta nosūtīšanas ir pasākuši gan lūpas, gan pirkstugalus apsmērēt ar Rama Light. Savukārt narkobiznesa darboņi laiduši klajā revolucionāri modificētas narkotikas, kā piemēram, rama light cannabis, kas ļauj ne vairs tik apziņā pacelties high, bet arī fiziski, reālajā pasaulē. Japāņu plānotajā nākotnes pilsētā Tehnopolisā aerodžetas (lidojošās mašīnas), kā tiek lēsts, vispār neizmantos degvielu, vien tiks ieziestas ar Ramu. Tāpat arī vienas korporācijas darbinieki lielākās mītnēs ne vairs skries no kabineta uz kabinetu vai pārvietosies izmantojot liftu, bet gan levitēs, mirkdami un pilēdami no Ramas.

Starp citu, ir atrastas arī jaunās reliģijas ramisma pirmās liecības. Starptautiski pazīstamajā saitā www.religion.com ir publicētas ramisma mūku odas Ramai, kuru jēdzieniskie bloki ietver šādus apgalvojumus – “ēdot Ramu, top dzīvē vieglāk”, “katrs jauns Ramaslēkts – solis pretī lielajai Ramai”, “Rama – tā ir atbrīvotība no kaislībām”, “ar Ramas palīdzību tev nonākt Laitanjānā (Lightanyannah)” u.t.t., u.t.t. Runā ,ka ramisma priesteri dzīvo ar Ramu pilnās vannās un apcer pasauli, kas jo dienas jo tuvāka Laitanjānai. Reliģiskās ekstāzes mirkļos viņi sāk plaukšķināt rokas pret Ramas svēto līmeni vannā, grābj kumšķi Ramas un izsmērē to pa seju, tā pietuvinoties dievišķajam.

Man šķiet, ka Rama mums sola izcilas nākotnes perspektīvas, un tamdēļ cīnīsimies par Ramas ātrāku ieviešanu dzīvē! Es pilnībā ticu, ka Rama cilvēka eksistencei dos jaunu jēgu, ja vien protams reklāmas speciālisti neapjēgs, ka Rama Light nozīmē neba nu Ramu, kas ir viegla, bet gan Ramu ar liegu vai maigu garšu. Tad ar manām cerībām, ja atļausiet tā teikt, būs galīgā jā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!