Liepājas rajona Pāvilostā Zvejnieku svētkus svinēs divas dienas - piektdien un sestdien.
Pāvilostas tūrisma informācijas birojs aģentūrai BNS pavēstīja, ka piektdienas vakarā pludmalē notiks disko nakts "Jūras vilinājums" ar "DJWork Show", kā arī dziedātājas Ladybird jaunā albuma "4 Moods" prezentācija.

Savukārt sestdien svinības pludmalē sāksies jau plkst. 10 ar volejbola un futbola sacensībām. Notiks arī vizināšanās ar kuģiem, kā arī darbosies atrakcijas bērniem. Pāvilostas novadpētniecības muzejā plkst. 12 atklās Tautas lietišķās mākslas studijas "Dzintars" izstādi "Rotas un foto", bet pusstundu vēlāk pie tūrisma informācijas centra notiks mūsdienu deju un Pāvilostas popgrupas koncerts.

Dienā pilsētā darbosies interaktīvās darbnīcas, pludmalē notiks jūras pirātu šovs, būs skatāma kuģu un buru laivu parāde jūrā, bet plkst. 15 plānota jūras valdnieka vizīte Pāvilostā, tai sekos jautrās sporta spēles, senioru deju grupas sadancošanās un citas aktivitātes.

Vakarā Upesmuižas parkā notiks Laura Reinika un grupas "4. elements" koncerts un iluzionistu šovs, bet svētku noslēgumā būs zaļumballe, kurā muzicēs grupas "6. jūdze", "Buča" un "Ogres Blūza brāļi".

Pusnaktī tradicionāli notiks svētku salūts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!