Foto: LETA
Politiskā partija "Reģionu Alianse" startēs arī Limbažu novada pašvaldības vēlēšanās. Ar pirmo numuru izvirzīts novada domes deputāts, Pāles pamatskolas direktors Ziedonis Rubezis. Otrais SIA "Matadors" valdes loceklis Normunds Greizis, trešā – juriste Inese Baikovska.

Sarakstā startēs jaunie uzņēmēji Madara Greize-Kapzema, Renārs Bērziņš, Uldis Penka, kā arī jau novadā zināmi cilvēki – Limbažu 3. Vsk. Direktors Agris Zakulis, Limbažu Profesionālās vidusskolas direktors Dainis Augusts, SIA "Limbažu slimnīca" Saimnicības vadītājs Aigars Andžs, z/s "Tiegažu vārpas" vadītājs Auseklis Raubiškis, SIA "Lauku būvserviss" valdes loceklis Eduards Zilberts, ārsts Juris Kociņš, Limbažu un Salacgrīvas sporta skolas sporta trenere Sigita Upmale, skolotāja Kristīne Eglīte un SIA "Buts" Mācību centra Limbažu filiāles vadītāja Sanita Ķīle.

Limbažu novada deputātu kandidāti par svarīgāko uzskata vienmērīgu visa novada attīstību un vienlīdzīgu attieksmi pret visu un visiem. Novada pārvaldībā jāatjauno komiteju darbs, jo līdz šim visi jautājumi lemti tikai apvienotajās komiteju sēdēs, kas ne vienmēr ir bijis efektīvi un kvalitatīvi. Liela vērība jāvelta sabiedrības informēšanai un iesaistīšanai lēmumu pieņemšanas procesā, lai tiktu realizēti sabiedrībai noderīgi projekti. Katrs iztērētais lats lai uzlabo novada iedzīvotāju dzīves kvalitāti.

Novada darbā plānots uzlabot sadarbību ar novada uzņēmējiem, ņemot vērā viņu nepieciešamības sekmīgai darbībai jaunu darba vietu radīšanā un biznesa attīstībā.

Izglītības jomā jāskata visa sistēma kopumā, lai neatkārtotos pieļautās kļūdas kā neveiksmīgi realizētā, plaši izskanējusī novadu skolu reforma. Liela nozīme veltīta brīvā laika pavadīšanas iespējām sportojot un apmeklējot dažādus kultūras pasākumus.

Partijas "Reģionu Alianse" Limbažu novada deputātu kandidāti apņemas strādāt tā, lai ikviens novada iedzīvotājs ir lepns par savu novadu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!