Foto: AFP/Scanpix

Ziņa par trīnīšiem, kas piedzimuši jelgavniecei Elīnai Šakurovai, esot kādas sievietes kolēģes joks, piektdienas pēcpusdienā vēsta portāls "Zz.lv".

Šakurova portālam teikusi, ka viņa uzskata - kāds no kolēģiem izspēlējis ļaunu joku, izmantojot viņas telefonu un paziņojot, ka viņai ir piedzimuši trīnīši. Arī Paula Stradiņa Klīniskajā universitātes slimnīcā portālam nolieguši, ka pēdējās dienās slimnīcā būtu dzimuši trīnīši.

"Savu telefonu biju atstājusi darbā un saņēmu to tikai šodien," portālam teikusi Šakurova, kura uzrādīja arī pasi un telefonu ar numuru, pa kuru no rīta portāls ieguva informāciju par trīnīšu piedzimšanu no it kā jaunās māmiņas. Viltus māmiņa skaidrojusi, ka, iespējams, kāda kolēģe izmantojusi viņas telefonu saziņai gan ar medijiem, gan ar Jelgavas pašvaldības un Labklājības ministrijas pārstāvjiem, kas jelgavnieci vēlējušies apsveikt ar bērnu piedzimšanu un informēt par pabalsta piešķiršanu.

Arī Olaines cietumā, kur strādā Šakurova, kolēģi portālam apstiprināja, ka Elīna stāvoklī nav bijusi. Arī pati sieviete portālam atklājusi, ka bērnu viņai nav.

Jelgavas pašvaldības preses sekretāre Līga Klismeta apstprina, ka Jelgavā savu dzīves vietu deklarējusi tikai viena sieviete ar vārdu un uzvārdu Elīna Šakurova.

Klismeta portālam "Delfi" sacīja, ka pašvaldība par jelgavniecei Šakurovai ceturtdien it kā piedzimušajiem trīnīšiem uzzinājusi no informācijas portālā "Zz.lv". Pašvaldības pārstāvji sazinājušies ar portāla žurnālistiem, kuri iedevuši Šakurovas mobilā tālruņa numuru. Pa šo numuru sazvanīta sieviete, kura apstiprinājusi trīnīšu puiku piedzimšanu un ar viņu esot sarunāts – līdzko ģimene atgriezīsies no slimnīcas, tā tiks kārtoti dokumenti pašvaldības pabalsta piešķiršanai.

Klismeta atzina, ka sieviete neesot atklājusi slimnīcu, kur viņa uzturoties, un to arī viņai neprasīja atklāt "privātuma dēļ". Telefona sarunā nekas neliecināja, ka sieviete varētu stāstīt nepatiesību, sacīja pašvaldības pārstāve, atzīstot, ka pašvaldība par izveidojušos situāciju "ir nepatīkami pārsteigta". "Ja tā ir bijusi izjokošana, tad ļoti neveiksmīga."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!