"Saaremaa Laevakompanii" meitas uzņēmuma "SSC Ferries" apkalpotā prāmja līnija Ventspils – Sāremā savu otro sezonu slēgs 3.septembrī ar pēdējo reisu no Mintu plkst. 16:00.
Saskaņā ar SSC Ferries valdes locekles Anu Lompas teikto, šogad prāmja līnijai sezona bijusi veiksmīga, un, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pieaudzis kopējais apkalpoto pasažieru skaits. "Pagājušajā nedēļā pasažieru skaits sasniedz rekordu un pirmo reizi kopš līnijas atklāšanas tika pārvadāti 1600 pasažieri un 300 transporta līdzekļi vienas nedēļas laikā."

Šogad no maija līdz jūlijam pavism pārvadāti 10 910 pasažieri un 2 030 transporta līdzekļi. Kopumā sezonu novertēt varēs tikai sezonas beigās, bet jau šobrīd SSC Ferries paredz apkalpoto pasazhieru pieaugumu.

Tāpat negaidīti lielu atsaucību ieguvis "12 jūdžu" jūras kruīzs, kas visus interesentus vizina 1,5 h garā braucienā pa Ventu un Baltijas jūru katru piektdienu un sestdienu. Tapēc SSC Ferries vadība pieņēmusi lēmumu organizēt papildus reisus un 26.augustā, ka arī 1. un 2. septembrī piedāvāt vizinaties ar prāmi "Scania" plkst. 12:30 un 14:30.

Kā informē "SSC Ferries" parstāvji, tad sezona prāmja līnijā Ventspils – Sāremā tiks atsākta 2007.gada maijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!