Foto: Valsts kanceleja
"Lai Ziemassvētkos katrā ģimenē iznāk brīdis pārdomām, novērtējot šogad paveikto un izvirzot jaunus mērķus un apņemšanās," tā savā Ziemassvētku apsveikumā tautai uzsvēris ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Ministru prezidents uzsvēris, ka šos Ziemassvētkus Latvijā sagaidām ar padarīta darba sajūtu - veiksmīgi noslēgta starptautiskā aizdevuma programma. Valdības vadītājs apsveikumā izsaka pateicību Latvijas tautai par atbalstu valdības darbam, par mērķtiecību un saliedētību, kas Latvijā šos svētkus ļauj svinēt daudz stabilāk un drošāk nekā daudzās citās valstīs. "Esam atguvuši varu paši lemt par savas valsts finansēm un ieguvuši iespēju pierādīt, ka no kļūdām esam mācījušies!" apsveikumā lasāms premjera prieks par padarīto.

"Laikā, kad pasaulē joprojām notiek revolūcijas cilvēktiesību un demokrātiju vārdā, mūsu pienākums ir nostiprināt valsts pamatprincipus, kuru dēļ Latvijas valsts pastāv: Latvija ir demokrātiska, tiesiska, sociāli atbildīga un nacionāla valsts. Mēs varam būt lepni par paveikto un mums ir pamats būt pārliecinātiem par Latvijas nākotni. Mūsu pienākums ir būt arī iecietīgiem un saliedētiem ar visiem, kuri Latviju uzskata par savām mājām, " uzsver valdības vadītājs un novēl, lai kopā ar prieku ikvienā ģimenē ienāk arī pārliecība par savām spējām un talantiem, kā arī apņēmība sasniegt savus mērķus.

"Katra Latvijas iedzīvotāja sasniegums ir arī valsts sasniegums!" uzsvēris Dombrovskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!