prof. Biezpientaure ir nolēmis publicēt šo dokumenta fragmentu, kurš tika iegūts…….ācijas laikā.

“…ir vienmēr. Un kā uz visām planētām, kuras kontrolē distrolohi, arī uz Zemes tie pakļauj cilvēkus ar tabalīzes vīrusa palīdzību. Iedomājieties, cik tas ir vienkārši – vispirms tiek nolaupīti daži sugas pārstāvji un tos inficē ar tabalozes vīrusu. Pirmā inficēto grupa sagatavo līdzekli vīrusa izplatīšanai – izveido rūpniecības nozari, kas apgādā šos nelaimīgos ar simptomus atvieglojošu līdzekli, lai arī neļauj tiem atveseļoties. Inficētie eksemplāri vazājas pa pasauli, aplipinot pārējos ar tabalozi, turklāt tagad t.s. cigaretes tiek ražotas uz Zemes, ar cilvēku rokām, turklāt svaigi inficētie upuri iegādājas tās uz sava rēķina. Cik vienkārši ! Upuri inficē arvien jaunus upurus, atvieglojot mūsu uzdevumu.

Atliek tikai koriģēt tabalozes vīrusa iedarbību, bet mūsu sporu lielgabali ir spējīgi pilnībā apstrādāt tik maza diametra planētu, lai katru gadu piešķirtu tabalozes nesējiem-nūjiņām vajadzīgo iedarbību. Mēs to variējam, papildus pētot cilvēku reakciju uz smadzeņu skalošanu, galvenokārt piedēvējot tabalozes produktiem spēju atraisīt personas spējas, būt pievilcīgam, apburt apkārtējos. Šāda iedarbība ļauj maksimāli iespiesties upuru apziņā. Ar laiku, kad vīruss progresē, upuri vairs neapzinās savu stāvokli un nekontrolē savu atkarību no tabakas izstrādājumiem. Ir cilvēku kopas, kuras nojauš par mūsu darbību un cenšas kontrolēt tabakas izplatību, ierobežojot lietošanu un ieviešot vecuma cenzu. Tomēr ņemot vērā cilvēku ierobežotās spējas, maz ticams ka viņi spēs organizēti darboties viena mērķa sasniegšanai…..….

Jauno tehnoloģiju nodaļa šobrīd aktīvi strādā pie tabalozes aizstāšanu ar t.s. narkotikām, jo tabalozes izplatība ir pārāk lēna…projekta termiņi tiek kavēti, tāpēc narkotiku pielietošana vīrusa izplatīšanai ir absolūti nepieciešama. Tomēr, tabaloze ir sevi pierādījusi kā stabils līdzeklis…..”

Rīga, 2002

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!