close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Klimpām:
  • 200 g sausa biezpiena
  • 1 ēdamkarote kviešu miltu
  • 1 tējkarote kartupeļu miltu
  • 1 ola
  • sāls
  • vanilīns
  • Pagatavošana:

    Kubiņos sagrieztus rabarberus kopā ar cukuru liek verdošā ūdenī. Vāra mīkstus.

    Kartupeļu miltus atšķaida pusglāzē auksta ūdens, pievieno zupai un uzvāra.

    Atdzisušā zupā liek sālsūdenī novārītas biezpiena klimpas.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form