Foto: LETA

"Reģionu alianses" Ādažu nodaļa šodien iesniedza deputātu kandidātu sarakstu un programmu pašvaldību vēlēšanām Ādažu novadā.

Partijas " Reģionu alianses" Ādažu nodaļas vadītājs Juris Krūze:

"Mūsu sarakstā ir gan ādažniekiem labi zināmi un līdz šim veiksmīgi darbojušies deputāti, gan jauni kandidāti, kuri ir gatavi ieguldīt savas zināšanas un darbu Ādažu novada attīstībā. Ādažu novada pašvaldība ir viena no nedaudzajām pašvaldībām, kura iepriekšējo gadu noslēgusi ar vairāk kā miljonu latu pārpalikumu budžetā stabilizācijas procesa ietvaros, turklāt realizējot vairākus lielus attīstības projektus. Mēs esam apņēmības pilni turpināt iesākto visaktuālāko problēmu risināšanu, gan radīt jaunas iespējas, jo mūsu uzmanības centrā ir iedzīvotāji – rūpēties par viņu vajadzībām un interesēm, ģimeni, darbu un atpūtu. Darba ir daudz - jāatjauno ugunsdzēsēju depo, jāsakārto ceļi un kanalizācijas sistēma, jānodrošina bērnudārzu pieejamība un izglītošanās iespējas dažādām vecuma grupām, jāpiesaista uzņēmēji – šo un vēl daudzu citu darbu veikšanai mums nepieciešama kompetenta, aktīva un godprātīga komanda, kas ar prieku strādās savu iedzīvotāju interesēs. Ādažu novads ir gatavs attīstībai!"

Ādažu nodaļas deputātu kandidāti:

Juris Krūze, Kerola Dāvidsone, Liāna Pumpure, Jānis Ruks,Valērijs Bulāns, Pēteris Balzāns, Druvis Kleins, Pēteris Pultraks, Halfors Krasts, Juris Mārtiņsons, Ernests Dreimanis, Linda Tiļuga, Renārs,Avetisjans, Andrejs Červinskis, Ivars Rupšenieks, Jānis Neilands, Lotārs Kulless, Jānis Duks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!