Šo sestdien pulksten 12.00 Rīgas Vidzemes priekšpilsētā pie Dambjapurva ezera atklās jaunizveidoto aktīvās atpūtas zonu "Džungļu taka". Tā kā "Džungļu taka" sastāv no dažādu sarežģītības pakāpju šķēršļu joslām un elementiem, savus spēkus aicināti izmēģināt gan bērni un jaunieši, gan viņu vecāki un vecvecāki.
"Džungļu takas izveide ir radījusi jaunu teritoriju bērnu un pusaudžu aktīvas atpūtas un sporta aktivitāšu veicināšanai pilsētvidē. Iedzīvotāji ir aicināti apmeklēt Džungļu taku un izmēģināt tās elementus, kā arī sniegt jaunus priekšlikumus tās turpmākai pilnveidei. Šogad īstenotos darbus izpilddirekcija plāno turpināt nākamgad, tāpēc mēs no iedzīvotājiem vēlamies dzirdēt, kādus papildus elementus viņi vēlētos Džungļu takā redzēt nākamgad," stāsta Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirektors Juris Viņķelis.

Tā kā sestdien Rīgas Vidzemes priekšpilsētā paralēli Džungļu takas atklāšanai Antīko automobiļu kluba Padomju auto sekcija un Moto sekcija rīko pasākumu "Pretī zelta rudenim", kurā piedalīsies 40 antīkās padomju ražotās automašīnas un retro motocikli, to īpašnieki pulksten 12.00 ieradīsies uz Džungļu takas atklāšanu, lai tur sacenstos, pārvarot dažādu pakāpju šķēršļu joslas.

Rīgas Vidzemes priekšpilsētas izpilddirekcija 2006.gadā noslēdza līgumu ar Rīgas domes Vides departamentu par projekta "Džungļu taka" īstenošanu, no Rīgas Vides aizsardzības fonda saņemot līdzfinansējumu 5 000 latu. Kopējās projekta izmaksas – 17 480 latu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!