close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sastāvdaļas:
  • garneles (daudzums pēc iespējām un patikas)
  • 1-2 sīpoli
  • rīsi (apmēram 300g)
  • kokosriekstu piens
  • Pagatavošana (laiks: 20 minūtes)

    Uz pannas sviestā sacep garneles un sīpolus līdz tie brūni, atsevišķi novāra rīsus, un tad visu sajauc kopā ar kokosriekstu pienu.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form