Sastāvs: 1 kg ābolu; 200 g cukura; 200 g rupjmaizes; 150 g sviesta.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Pagatavošana: Iesviestotā formā kārtām iepilda šķēlēs sagrieztus apcukurotus ābolus, saberztu kaltētu rupjmaizi, ko apliek ar saplūkātu sviestu, pildījumu nobeidz ar saberztas maizes kārtu un sviestu. Pudiņu cep 30 – 40 min karstā krāsnī un dod galdā ar krējumu.

Šī un tūkstošiem citas receptes sākot ar martu būs skatāmas recepšu portālā www.receptes.lv.

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form