"Slāvu restorāns"

Nepieciešams: liela izmēra ābols; dzērvenes ar cukuru; saldējums vai putukrējums.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Gatavošana:

Veselam ābolam izgrebj serdeni un piepilda ar dzērvenēm sajauktām ar cukuru. Cep cepeškrāsnī ap 20 – 30 minūtēm. Ieteikts pasniegt ar putukrējumu vai saldējumu.

Autors: "Slāvu restorāns" (akcijas Turies pie augļiem un dārzeņiem! ietvaros).

Seko "Delfi" arī Instagram vai Telegram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form