Lai arī vasara ar rudenīgi krāšņu ziedu buķeti rokās dodas pretī bagātīgam lapu karnevālam, saulainajās dienās gūtie iespaidi, atpūta pie jūras vai neaizmirstams ceļojums atvēris jaunus apvāršņus un labu pēcgaršas sajūtu visam, kas šajā laikā licis mainīties.

Arī Jūras vārtos ienāk jaunā sezona ar notikumiem un pasākumiem, kas ļaus un mudinās Jūs atrast citas krāsas, jaunas skaņas un nebijušas sajūtas. Mēs centīsimies Jums piedāvāt labāko, no iespējamā un gaidīsim ikvienu baudīt radošu vidi mūzikas, mākslas un teātra pasaulē.

Jūras vārti septembrī piedāvās saviem apmeklētājiem Jaunā Rīgas teātra izrādi  "Ziedonis un Visums", Latvijas Leļļu teātra izrādi krievu valodā "Dakteris Aikāsāp", Valmieras teātra izrādi  "Krāsainās pasakas" un "Krustmāte no Brazīlijas", kā arī divas Sanktpēterburgas muzikālā teātra "Pēterburgas operete" izrādes - pasaku "Brēmenes muzikanti" un komēdiju "Kāzas Maļinovkā".

Koncertsezonu 22.septembrī atklās Liepājas Simfoniskais orķestris  ar programmu "Eiropas dārgumi", kur skanēs J.Haidna Koncerts trompetei ar orķestri, V.A.Mocarta 40.simfonija un J.Brāmss 2.simfonija. Trompetes solo spēlēs Dānijas Karaliskā orķestra pirmā trompete Ketils Kristensens, bet pie diriģenta pults  izcilais vācu diriģents Lucs Kēlers /Lutz Köhler/

No 5.septembra visu mēnesi teātra namā būs skatāma izstāde "Ventspils nafta" fotogrāfijās, kas veltīta uzņēmuma 50.gadu jubilejai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!