Sastāvdaļas:
  • 2 olas
  • 1 ēd.k. cukura
  • 1 glāze miltu
  • 1/8 litra piena
  • 1 ēd.k. sviesta
  • 1 ēd.k. rozīņu
  • ½ tējk. kanēļa
  • Pagatavošana:

    Rūpīgi samaisa pienu, olas, cukuru un miltus. Uz pannas izkausē sviestu un uzmanīgi pielej sagatavoto masu. Kad omlete no apakšas apcepusies, pieliek rozīnes un kanēli, pēc tam apgriež omleti, ar divām dakšiņām sadala to gabaliņos un cep, līdz tā kļūst kraukšķīga. Pārkaisa ar pūdercukuru un nekavējoties pasniedz.

    Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!