Selerijas sacepums ar kartupeļiem 

(1)

Authors

Četras Sezonas

Article Actions

APP - Article Actions

Selerijas sacepums ar kartupeļiem
Foto: ČetrasSezonas.lv

Šis ir pavisam viegls un gribētos teikt, arī veselīgs sacepums. Vari pasniegt kā piedevu, bet tik pat labi – kā pamatēdienu.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Sastāvdaļas:

  • 200 g seleriju kāti, kubiņos
  • 300 g kartupeļi, plānās daiviņās
  • 1 bundža tomāti savā sulā
  • 2 ķiploka daiviņas, izspiestas caur ķiplokspiedi
  • 50 g sakaltušas maizes
  • 50 g Parmas siera
  • sviests pannas ietaukošanai
  • jūras sāls pēc garšas
  • svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana:

  1. Sasildi cepeškrāsni 190 grādus siltu.
  2. Uzvāri sālsūdeni un liec tajā kartupeļus un seleriju. Pavāri 8 minūtes, bet lai nav pavisam mīksti. Noņem no uguns un nokās. Kartupeļiem un selerijai pievieno tomātus savā sulā un ķiploku. Apmaisi.
  3. Ietauko cepamformu ar sviestu un iekšā kartupeļus, seleriju un tomātus.
  4. Blenderī liec Parmas sieru ar rīvmaizi, sāli un pipariem. Pārkaisi pār pannas saturu un liec krāsnī cepties 25 minūtes.

Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv

Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form

Reklāmraksti

Reklāmraksti

Informējam, ka DELFI portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē.