AS "Tallink Grupp" 2008.gada septembra mēnesī kopumā apkalpoja 562 392 pasažierus, kas ir par 12% vairāk, salīdzinot ar attiecīgo mēnesi pērn, portālu "Delfi" informē kompānijas pārstāvji.
Vislielākais pasažieru skaita pieaugums ir maršrutā starp Latviju un Zviedriju - septembrī tika apkalpoti 35 957 pasažieri, kas ir par 32,7% vairāk, salīdzinot ar 2007.gada septembra mēnesi. Maršrutā starp Rīgu un Stokholmu tika pārvadāti 4 887 pasažieru transporta līdzekļi un 1 413 kravas vienības, kas attiecīgi sastāda 17,8% un 45,2% pieaugumu. No 2.augusta Rīga - Stokholma līnijā prāmja "Vana Tallinn" vietā kursē jaunāks prāmis - "Festival", kas kopā ar prāmi "Regina Baltica" turpina nodrošināt ikdienas satiksmi starp abu pilsētu ostām.

AS "Tallink Grupp" ir vadošā pasažieru pārvadājumu kompānija Baltijas jūras Ziemeļu reģionā. Tallink īpašumā ir 19 kuģi, kas veic regulāru satiksmi 7 dažādos maršrutos starp Igauniju, Zviedriju, Latviju, Somiju un Vāciju. Prāmji kursē ar "Tallink" un "Silja Line" zīmolu. Kompānija kopumā nodrošina darba vietas vairāk kā 6 500 darbiniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!