Raizes trešdien sagādātas bijušajam Liepājas domes deputātam un partijas "Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā (PCTVL) Liepājas līderim Andrējam Boboško - sniega tīrītāju mašīna sabojājusi viņa automašīnu, kas bija novietota atļautā vietā pie īpašnieka mājas Jelgavas ielā, piektdien informē laikraksts "Kurzemes Vārds".

Negadījums noticis ap pulksten diviem dienā. Sniega tīrīšanas automašīnas strādājušas Jelgavas ielā, un viena no tām atmuguriski uzbraukusi virsū Boboško piederošajai automašīnai "Renault". Īpašnieks gan atzīst, ka šo transportlīdzekli nav lietojis apmēram mēnesi – kopš sākās lielie sniegi un sastrēgumi. Taču tas neattaisnojot smagās tehnikas šoferi, jo viņam automašīnu vajadzējis pamanīt.

Negadījumā ir bojāts automašīnas lukturis, sadauzīts akumulators, kā arī sabuktēts un saskrāpēts motora pārsegs. "Man paziņa zvanīja un teica, ka automašīna sasista. Kad ierados, vainīgais jau bija prom. Prasīju vienam no ielu tīrītājiem, kur viņš palicis. Sākumā stāstīja, ka nezinot. Bet, kad norādīju, ka blakus esošās policijas ēkas videokamera visu būs nofilmējusi, tad gan nosauca vainīgo. Kad viņš braucis virsū manai automašīnai, pārinieks kliedzis, lai apstājas, taču šoferis neko neesot dzirdējis, jo salonā troksnis par skaļu," pastāstīja Boboško.

Vainīgais šoferis bijis spiests atgriezties atpakaļ, un viņš parakstījis vienošanos par notikušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!