Sastāvdaļas:

  • Svaigi pagatavota kafija
  • 2 gabaliņi šokolādes (salauzīti)
  • Rotājumam – putukrējuma cepurīte
  • Kakao pulveris
  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Pagatavošana:

    Ievietojiet salauztos šokolādes gabaliņus savā tasē. Ielejiet tasītē svaigi pagatavotu kafiju līdz pusei, un maisiet, kamēr šokolāde izkūst.

    Piepildiet tasīti pilnu ar kafiju un pārklājiet ar putukrējumu.

    Novietojiet virs krējuma sirds formas trafaretu un kaisiet kakao pulveri, kamēr sirds forma nosegta. Noņemiet trafaretu.

    Pasniedziet uzreiz.

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form