Foto: Publicitātes foto

LTV1 viedspēlei Ciemos tuvojoties noslēgumam, spriedze pieaug un azartiskie dalībnieki saspringti cīnās par katru iegūto punktu.

Pusfināla raidījumā, kas notika vienā no skaistākajiem Latvijas zvejniekciemiem - Mērsragā, spēli pameta jau otrā komanda: šoreiz neveicās emocionālajām Rogovkas dāmām. Daiļdārznieces Veltas Drules komentārus par norises vietu un neatsaucīgajiem vietējiem dzirdēja ikviens raidījuma skatītājs.

Šova uzdevumi ir sarežģīti un prasa izturību, veiklību un atjautību. Katra raidījuma filmēšanas gaitā notiek dažādi pavērsieni, pārpratumi, kā arī komiski gadījumi un dalībnieku pukošanās un pārmetumi, un to visu ne vienmēr var iekļaut raidījumā, tādēļ šoreiz Delfi lasītājiem sniedzam ekskluzīvu iespēju ieskatīties viedspēles Ciemos aizkulisēs.

Videoierakstā redzams ātrās un apķērīgās Viesītes komandas pārstāvja, Sporta skolas direktora Jāņa Oša dusmu brīdis, kad viņš, emocijām virmojot, nosauc raidījuma un filmēšanas norisi par konclāģeri.

Jāatzīst, ka Jānis ir visemocionālākais raidījuma varonis un savu viedokli izsaka itin bieži, bet paredzams, ka fināla raidījumā emocijas būs vēl spilgtākas un dzīvākas.

Viedspēles Ciemos komandu mērķis ir vēlme pierādīt sava ciema vai mazpilsētas spējas un viedumu, kā arī iepazīt Latviju un uzzināt jaunus kultūrvēstures faktus.

Aktīvu dzīves pozīciju godinošā televīzijas viedspēle Ciemos ir Latvijas Mobilā Telefona un VFS Films kopdarbs.

Skatītāji piecu novadu komandu spēles pēdējo epizodi varēs skatīties ceturtdien, 20. novembrī,  LTV 1 ēterā plkst. 19:15 ar atkārtojumu tās pašas nedēļas sestdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!