Foto: Publicitātes foto
LMA Studentu klubā 14.decembrī, plkst.20:00 gaidāms akustiskais Ziemassvētku koncerts "Miers mūzikā". Pasākumā piedalīsies dziesminieki Alise Joste, Mikus Straume un muzikālā apvienība "Klibs Taurenis", portālu "Delfi" informē kluba pārstāvji.

Koncerts "Miers mūzikā" ir Montas Upītes diplomdarbs Latvijas Kultūras koledžā. Pasākuma mērķis- drēgnajā ziemas vakarā sniegt mierpilnu vakaru ar noskaņu mūziku, lai ikviens spētu relaksēties no ikdienas steigas.

Mūziķi, kuri piedalīsies akustiskajā miera skaņu koncertā, mūzikas lauciņā darbojas neilgi, taču katrs no viņiem jau ir parādījušies plašai publikai. Alise Joste ir muzicējusi kopā ar pašmāju un ārzemju mūziķiem, piedalījusies Latvijas lielākajos mūzikas festivālos un nesen izdevusi savu soloalbumu ar nosaukumu "Alise Joste". Nesen plašākai publikai sevi pieteicis arī dziesminieks Mikus Straume. Šogad viņš piedalījās mūzika festivālā "Bildes 2011". Muzikālā apvienība "Klibs Taurenis" darbojās nesen, bet publikai "Taurenis" ir parādījies dažādos ampluā.

Muzikālās apvienības "Klibs Taurenis" solists Mārtiņš saka: "Klibi Taureņi debesīs smejas un mēs visi smejamies tiem līdz..." Šajā vakarā ikviens varēs atrast sev tuvāko- smieties kopā ar taureņiem, iegrimt ēteriskajā mierā kopā ar Alisi vai dziedāt par labo, radīt labo un izdzīvot to sevī, kā to dara Mikus Straume."

Ieeja klubā no plkst.19:00, koncerta sākums plkst.20:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!