Foto: LETA

Saistībā ar regates “The Tall Ships Races 2013” norisi sestdien, 27.jūlijā, gājiena laikā no pulksten 12:30 tiks mainīti atsevišķu autobusu un trolejbusu kustības maršruti un grafiki, portāls “Delfi” uzzināja uzņēmumā “Rīgas satiksme”.

Saistībā ar kustības slēgšanu Raiņa bulvārī posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim no pulksten 12:30 2., 24.autobuss kursēs pa Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 11.autobuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 13. un 30.autobuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri.

Tāpat saistībā ar kustības slēgšanu Raiņa bulvārī posmā no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim no pulksten 12:30 19., 24.trolejbuss kursēs pa Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 3.trolejbuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu, Brīvības bulvāri un tālāk pa Raiņa bulvāri. 12.trolejbuss kursēs pa K.Valdemāra ielu, Elizabetes ielu un tālāk pa Brīvības ielu. 1.trolejbusa maršruts gājiena laikā būs slēgts.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!