Sastāvdaļas:
- 4 tortiljas
- 1 liels svaigs gurķis, plānās šķēlītēs
- 20 bazilika lapu
- 150 g romiešu salātlapu
vistai:
- 4 ēd.k. olīveļļas
- 2 vistas filejas
- 2 raudenes zariņi
- 1 rozmarīna zariņš
- 1/2 tējk. kumīna
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti pipari pēc garšas
krēmam:
- 60 g "Lago Maggiore"maskarpones
- 1 ēd.k. smalki sakapātu pētersīļu
- 1 ēd.k. diļļu
- 1 ēd.k. bazilika
- 1 tējk. sinepju
- jūras sāls pēc garšas
- svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
- Sakarsē krāsni 200 grādus karstu. Pannā sakarsē eļļu un liec cepties vistas fileju. Apcep brūnu no abām pusēm, tad uzliec oregano un rozmarīnu, uzber sāli un piparus un liec krāsnī uz 15 minūtēm.
- Gatavo krēmu. Bļodā sajauc visas krēma sastāvdaļas.
- Pasniedz. Uz šķīvjiem liec tortiljas, uzsmērē krēmu, uzliec salātu lapas, gurķus, tomātus un pa virsu vistu. Uzber baziliku, piparus un pasniedz.
Vēl citas receptes gardiem un izmēģināšanas vērtiem ēdieniem, kā arī padomi un gardēžu ceļojumu apraksti - portālā ČetrasSezonas.lv
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit