Sastāvdaļas:

  • 2 olas
  • 1 nepilna glāze cukura
  • vaniļas cukurs vai esence (šķipsniņa vai 2-3 pilieni)
  • 1 glāze kefīra
  • 2 glāzes miltu
  • 1 paciņa cepamā pulvera
  • 5 lieli rabarberi
  • cukurs un kanēlis - apkaisīšanai
  • close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma
    Pagatavošana (laiks: 60 minūtes)

    Nomazgā, notīra un sagriež rabarberus.

    Sakuļ olas, pievieno cukuru un vaniļas cukuru. Pielej klāt kefīru un pievieno cepamo pulveri. Beigās pievieno miltus un kārtīgi samaisa.

    Ielej ieziestā formā, vai ar cepešpapīru izliktā formā (lieto lielo cepeškrāsns paplāti).

    Sagatavotos rabarberus sakārto uz mīklas un pārkaisa ar sajauktu cukuru un kanēli.

    Cep cepeškrāsnī 35-45 min. 180 grādu temperatūrā.

    Padoms - rabarberu vietā var lietot arī ābolus - tādam mīklas daudzumam būs nepieciešami apmēram četri veseli, lieli āboli.

    Labu apetīti!

    Seko Delfi arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form